Fesleğen %100 doğal - Aromatik otlar
Fesleğen, yemeklerinize daha fazla lezzet ve tazelik katmak için aromatik bir ot olarak kullanılır ve onu kullanma fikirleri sonsuzdur.
Fesleğenin mutfaktaki kullanımları:
Limonlu aroması, makarnalarla bir araya geldiğinde harikadır.
Kırmızı mercan balığı, hamsi ve kabuklu deniz ürünleri gibi balıklarla iyi bir uyum sağlar.
Tavuk, sığır eti gibi kırmızı ve beyaz etleri zenginleştirir.
Fesleğen, domates bazlı hazırlıklara lezzet katar: domates sosları, pizzalar, ratatouille.
Her türlü sebze ile mükemmel bir uyum içindedir: patlıcan, kabak, mantar, enginar, nohut, pirinç.
Sarımsak, soğan, kekik ve zeytinyağı ile hoş bir şekilde birleşir.
Salatalara, soslara, mozzarella gibi peynir çeşitlerine lezzet katar.
Omlet veya çırpılmış yumurta olsun, yumurtalarla harika bir uyum sağlar.
Fesleğenin faydaları:
Doğal bir antibakteriyeldir ve akciğerlerinizi ve bronşlarınızı istenmeyen maddelerden temizler.